Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Regio's
Eifel (17)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Schmidtheim? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Schmidtheim. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Schmidtheim. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Schmidtheim

Hof Smydeheim

Duitsland Eifel Schmidtheim

Schmidtheim is een rustig dorpje gelegen in de schaduw van een groot kasteel. In een vleugel van dit kasteel, sinds 1511 in het bezit van dezelfde familie, bevindt zich uw vakantiewoning. "Hof

Smydeheim" is het voormalig "administratief centrum" van het domein en werd onlangs verbouwd tot vakantieverblijf. Het gehele appartement (200 m2) bestaat uit 2 delen, die via een korte buitendoorgang verbonden zijn. Het interieur is fraai ingericht en met veel zorg onderhouden. Vlakbij uw vakantiewoning beschikt u over een 2 ha grote tuin. Vanuit het domein heeft u direct ingang tot het bos met natuurreservaat, ideaal punt voor diverse wandelingen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 747,40