Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Regio's
Harz (10)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Clausthal Zellerfeld? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Clausthal Zellerfeld. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Clausthal Zellerfeld. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Clausthal Zellerfeld

Ferienpark Am Waldsee

Duitsland Harz Clausthal Zellerfeld

U brengt uw autovakantie door in de prachtige natuur van de Harz in het Hausherzberger merengebied waar bos en water uw directe buren zijn. Een heerlijk rustige omgeving om de zorgen van

alledag te vergeten. Aan een heerlijk zwemmeer gelegen Ferienpark Am Waldsee is gelegen aan de rand van de stad Clausthal-Zellerfeld (te voet slechts 1 kilometer) en direct aan een leuk 2 hectare groot zwemmeertje gelegen. Hier vindt u een vlak aflopende bodem en zodoende ideaal voor kinderen. Het water is van goede kwaliteit en veelal van aangename temperatuur. U heeft hier een goede basis voor uitstapjes in de omgeving, zoals vakwerkstad Goslar, Wernigerode en de Harzer Schmallspurbahn. Bovendien zijn er vele bossen rondom voor volop wandelplezier!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 339,36