Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Regio's
Harz (10)
Plaatsen
Mansfeld (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Mansfeld? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Mansfeld. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Mansfeld. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Mansfeld

Vakantiehuizen Am Vatteröder Teich

Duitsland Harz Mansfeld

Deze vakantiehuizen liggen op een terrein van ca. 10 ha. aan de bosrand gelegen en bieden u zonder hectiek een heerlijk rustige vakantie. In het natuurlijk intact gehouden meertje waaraan de vakantiehuizen

zijn gelegen, is het mogelijk om te zwemmen (er zijn echter geen ligweides; het is rondom het meertje steil). Vanaf hier heeft u direct goede wandelmogelijkheden en er is een kiosk met braadworst/koffie/gebak/frisdrank/ijs/etc. (let op: geen alcoholische dranken). U kunt op deze locatie heerlijk relaxen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen