Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Regio's
Harz (10)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Sankt Andreasberg? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Sankt Andreasberg. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Sankt Andreasberg. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Sankt Andreasberg

Haus An Der Quelle

Duitsland Harz Sankt Andreasberg

Dit prachtige 3 sterren vakantiehuis "An der Quelle" is net wat boven Sankt Andreasberg in een mooi wijkje gelegen. Het huis is rustig gelegen en u heeft een mooi uitzicht op de

bergen. Het centrum van dit toeristenplaatsje, waar u onder meer Kurhaus en Kurpark vindt, bereikt u in slechts 15 minuten lopen. Bovendien is het bos nabij en is dit een goed startpunt voor mooie wandeltochten. De heerlijke tuin nodigt uit tot luieren. U wordt dringend verzocht niet binnenshuis te roken. De inrichting is zeer verzorgd. Een echte aanrader, dit comfortabele adres met heel veel extra's!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 350,00