Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Warsberg

Met een fraai uitzicht over het dal van de Saar behoort camping Warsberg tot de mooist gelegen campings in de omgeving. Natuur en gemoedelijkheid zijn hier de sleutelwoorden. Dat ziet u onder

meer terug in de mooie kampeerplaatsen en de fraaie aankleding van de camping. Zowel voor een ontspannen als een actieve vakantie zit u hier prima. De faciliteiten zijn zeer uitgebreid, zoals een tennisbaan, minigolf parcours, en een fraai indoor zwembadcomplex met leuke speelmogelijkheden voor de kinderen. Uiteraard kunt u lekker uit eten in het parkrestaurant of een versnapering nemen in de snackbar.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 16,00vrije keuze
Met een fraai uitzicht over het dal van de Saar behoort camping Warsberg tot de mooist gelegen campings in de omgeving. Natuur en gemoedelijkheid zijn hier de sleutelwoorden. Dat ziet u onder meer terug in de mooie kampeerplaatsen en de fraaie aankleding van de camping. Zowel voor een ontspannen als een actieve vakantie zit u hier prima. De faciliteiten zijn zeer uitgebreid, zoals een tennisbaan, minigolf parcours, en een fraai indoor zwembadcomplex met leuke speelmogelijkheden voor de kinderen. Uiteraard kunt u lekker uit eten in het parkrestaurant of een versnapering nemen in de snackbar.
 Lees meer bij Vacansoleil