Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Klein Pankow? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Klein Pankow. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Klein Pankow. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Klein Pankow

Camping Am Blanksee

Duitsland Noord Duitsland Klein Pankow

Camping Am Blanksee, fraaie familiecamping gelegen aan de rand van een meer en prachtig natuurgebied in Mecklenburg Vorpommern. De Camping ligt aan een prachtig meer met eigen strand tussen twee beschermde natuurgebieden.

De omgeving wordt gekenmerkt door de mooie natuur, die uitnodigt tot wandelen of fietsen en waar men nog echt van de rust kan genieten. Zonder moeite komt men herten tegen, maar ook het spotten van de zeldzame visotter of een ijsvogel behoort tot de mogelijkheden. Bijzonder geschikt voor families met kleine waterratten. De op de camping gelegen Blanksee met zandstrand biedt de mogelijkheid om te zwemmen en vissen, of de natuur per boot te ontdekken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 429,00