Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)

Over Rheinland Pfalz

Vakantie Rheinland Pfalz, Duitsland

Rijnland Palts, oftewel Rheinland Pfalz, is een deelstaat in het Zuidwesten van Duitsland. Rijnland Palts grenst aan drie landen, namelijk Nederland, Frankrijk en België. Tot deze deelstaat behoren de regio's Ahr, HunsrückEifelMoezel-Saar, Naheland, Rijn-Hessen en Pfalz. Tijdens een kampeervakantie in Rijnland Palts valt veel te zien, te proeven en te ontdekken. De uitgestrekte wijnlandschappen langs de Moezel, de romantische burchten en kastelen langs de Rijn, de bruisende steden en de vrolijke mensen zorgen voor een onvergetelijke vakantie in Rheinland Pfalz.

Natuurschoon in Rijnland Palts

Rijnland Palts is met zijn zes unieke wijnbouwgebieden een waar wijnparadijs. Maar een camping in Rijnland Palts is ook de moeite waard als u houdt van fietsen en wandelen. De aantrekkelijke fiets- en wandelroutes nodigen uit tot een bijzondere ontdekkingsreis in deze regio. Als u een route kiest door de heuvels van het middengebergte of door de rivierdalen, kunt u schitterende vergezichten en uniek natuurschoon in een van de mooiste landschappen van Duitsland verwachten. Na een actief dagje kunt u tot rust komen in de vele kuuroorden. 

Uitstapjes vanaf uw camping

Vanaf uw camping is het de moeite waard om een van de vele steden in Rijnland Palts te bezoeken: KoblenzTrier, Ludwigshafen, Kaiserslautern, Mainz of Neuweid. In de verschillende plaatsjes in de regio Rijnland Palts kunt u uitgebreid winkelen. Ook kunt u gaan uit eten in een van de restaurantjes of een lekker drankje nuttigen in een van de kroegen, cafés of discotheken. Trier mag zich de oudste stad van Duitsland noemen. Door haar rijke verleden en vanwege haar prachtige ligging aan de Moezel is Trier een geliefde stad geworden. Een bekend historisch monument in de stad is de 2e eeuwse Port Nigra, dit is de best bewaarde Romeinse stadspoort van de Alpen. Mainz is de hoofdstad van Rijnland Palts. Door de bezienswaardige binnenstad, met als belangrijkste monument de dom van Main, en de ligging aan de linkoever van de Rijn is Mainz een bezoek waard.

Uitgebreid aanbod voordelige vakantieparken en campings in Duitsland

Een camping in de Eifel of aan de Moezel biedt ontelbaar veel mogelijkheden tijdens een vakantie in Duitsland. Ontdek de vele mogelijkheden tijdens een kampeervakantie in Rijnland Palts. Boek tegen een scherpe prijs een camping of vakantiepark in de mooie omgeving van Rheinland-Pfalz via Camping-Atlas.

Atlas toppers in Rheinland Pfalz

Landal Warsberg

Duitsland Rheinland Pfalz Saarburg

Het beste van drie landen vindt u op Landal Warsberg....


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Momenteel geen aanbiedingen

Eifel Ferienpark Prümtal GmbH

Duitsland Rheinland Pfalz Waxweiler

U bent hier te gast op een van de meest idyllische campings in de Eifel....


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Momenteel geen aanbiedingen

Landal Wirfttal

Duitsland Rheinland Pfalz Stadtkyll

De frisse lucht komt u tegemoet op Landal Wirfttal. U kampeert dan ook in het prachtige gebied van Luftkurort Stadtkyll in de Duitse Eifel....


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Momenteel geen aanbiedingen

Landal Sonnenberg

Duitsland Rheinland Pfalz Leiwen

Gelegen aan de Moezel, hoog op een bosrijk plateau, ligt camping Landal Sonnenberg....


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Momenteel geen aanbiedingen

Camping AZUR Park Pfalz

Duitsland Rheinland Pfalz Gerbach

Een camping in het hartje van de Pfalz, Duitslands grootste wijngebied, vooral bekend van de Riesling wijn....


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Momenteel geen aanbiedingen