Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Regio's
Sauerland (19)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Kirchhundem? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Kirchhundem. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Kirchhundem. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Kirchhundem

Haus Marlene

Duitsland Sauerland Kirchhundem

Dit vakantiehuis is zeer rustig gelegen in het dorpsdeel Silberg, dat onder Kirchhundem valt, en biedt u veel privacy. U bewoont een schitterende vakantiewoning met een eigen entree op de begane grond

aan de achterzijde van het huis. U beschikt over een fijn stenen terras bij de eigen entree en een gemeenschappelijke tuin met ligweide, naast een beek gelegen. De woning is zeer goed ingericht met vele extra's. Zo heeft u bijvoorbeeld een eigen sauna in uw woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 250,48