Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Regio's
Sauerland (19)
Plaatsen
Meschede (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Meschede? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Meschede. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Meschede. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Meschede

Camping Knaus Park Hennesee

Duitsland Sauerland Meschede

Een fraai gelegen vakantiebestemming. Camping Hennesee heeft een levensmiddelenwinkel, een gezellig café/restaurant met bistro, een snackbar (in het hoogseizoen) en een internetcafé. Zaken als afwasmachines en een wasserette zijn vanzelfsprekend aanwezig. Het

verwarmde zwembad met sauna, saunatuin en solarium is gedurende het gehele jaar geopend. Sportieve mensen kunnen hier hun hart ophalen met het spelen van een partijtje tafeltennis, tennis of volleybal. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en voor de kleintjes een kinderspeelruimte. Gedurende het hoogseizoen biedt het animatieteam veel vertier in de vorm van waterwedstrijden in het binnenbad, gezelschapspelletjes en romantische avondwandelingen met fakkels. In de omgeving van de camping is een minigolfbaan (8 kilometer) en een mooie 18-holes golfbaan (20 kilometer).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 17,00