Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Regio's
Sauerland (19)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Winterberg Lenneplätze? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Winterberg Lenneplätze. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Winterberg Lenneplätze. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Winterberg Lenneplätze

Ferienhaus Astenrose

Duitsland Sauerland Winterberg Lenneplätze

Wonen in het bos op de Astenberg nabij Winterberg op een toplocatie met volop ruimte rondom alsmede in de villa. U woont tegenover een 1e klas hotel, dat van eveneens van de

eigenaren van de vakantievilla is. Uw luxe accommodatie is zeer verzorgd ingericht en biedt u alles voor een zorgeloos verblijf. Een aanrader! In de winterperiode heeft u hier goede ski- en langlaufmogelijkheden. Zo loopt de langlaufloipe langs het huis, en ligt het alpine skigebied Postwiese op 0,4 km. De laatste 100 meter naar het huis wordt niet sneeuwvrij gemaakt; bij te veel sneeuw dient u uw auto bij het hotel te parkeren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen