Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)

Over Schleswig Holstein

Vakantie Sleeswijk-Holstein: combinatie cultuur- en strandvakantie

Sleeswijk-Holstein (Schleswig Holstein) is de meest noordelijkste regio van Duitsland. Het grenst aan Denemarken en is omringt door de Noordzee en de Oostzee. Sleeswijk-Holstein is dus een ideale vakantieplek in de zomermaanden voor een zon-, zee- en strandvakantie. Hier kunt u genieten van een ontspannen vakantie, mooie omgeving met prachtige bossen, wateren en mooie landschappen. Kortom een kampeervakantie in Sleeswijk-Holstein is ideaal voor gezinnen, natuurliefhebbers en watersporters.

Vakantie activiteiten in Sleeswijk Holstein

Typische kenmerken van een vakantie in Sleeswijk-Holstein zijn de duinen, eindeloze dijken, frisse bries en mooie stranden. De prachtige omgeving nodigt uit tot eindeloze wandelingen, afwisselende fietsroutes, spannende uitstapjes en avontuurlijke zeiltochten. Kies voor een camping aan zee en laat uw kinderen op het strand spelen terwijl u ontspant op het strand. De campings in Sleeswijk-Holstein bieden een zeer goede ligging om uitstapjes te maken. De historische stad Lübech uit de 12e eeuw staat vermeld op de werelderfgoedlijst met de indrukwekkende bezienswaardigheden het Heilige Geestziekenhuis en de volledig bewaarde district Koberg. De hoofdstad Kiel staat bekend om het jaarlijkse zeilevenement, genaamd Kieler Weken. Naast deze belangrijkste steden zijn er nog tal van leuke vissersplaatsjes en levendige steden die een bezoek waard zijn. Kortom er is genoeg te beleven tijdens uw kampeervakantie in dit stukje Duitsland.

Camping en vakantiepark aanbiedingen in Duitsland

Kom kamperen in Sleeswijk-Holstein en ontdek deze geweldige regio in Duitsland vanaf uw camping aan zee of vakantiepark in het prachtige binnenland. Een camping aan de Duitse kust biedt tal van mogelijkheden, zowel op het gebied van watersport, natuur als cultuur. Bekijk op Camping-Atlas de diverse aanbiedingen zodat u via ons uw goedkope kampeervakantie naar Duitsland kunt boeken. 

Atlas toppers in Schleswig Holstein

Camping Euro Zedano

Duitsland Schleswig Holstein Dahme

Deze gewilde familiecamping aan de Oostzee ligt direct achter een duin aan een 6,5 km lang wit zandstrand. Dit deel van Duitsland, Holstein aan de Lübecker Bucht, de baai onder...


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Momenteel geen aanbiedingen

Camping Euro Zedano

Duitsland Schleswig Holstein Ostseebad Dahme

Deze gewilde familiecamping aan de Oostzee ligt direct achter een duin aan een 6,5 km lang wit zandstrand....


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Camping Strand Wallnau

Duitsland Schleswig Holstein Wallnau

Op 5-sterrencamping Strandcamping Wallnau op het Duitse schiereiland Fehmarn kunt u lekker uitwaaien. De camping ligt pal aan de Oostzee, beschermd door een dijk....


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen