Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Plaatsen
Negenborn (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Negenborn? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Negenborn. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Negenborn. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Negenborn

Ferienhaus Keim

Duitsland Weserbergland Negenborn

Dit vakantiehuis is naast een kleine boerderij gelegen in de oude stadskern van Negenborn. Het huis is sinds 2002 geheel als nieuw gebouwd met veel licht hout aan de binnenkant. Hier kunt

u in alle rust ontspannen. Lees een boek op het terras of speel een partijtje voetbal op de grote ligweide in de vrijwel geheel omheinde tuin direct voor uw vakantiehuis. Vanuit het huis kunt u heerlijk wandelen op diverse wandelpaden. Veelal staan naast het huis een aantal pony's en een paard. Dit is voor de paardenliefhebber de ideale locatie. Ter plaatse kunt u een toer met paard en wagen aanvragen en er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw eigen paard of pony mee te nemen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen