Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)
Plaatsen
Nieheim (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Nieheim? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Nieheim. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Nieheim. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Nieheim

Natur Ferienpark Am Holsterturm

Duitsland Weserbergland Nieheim

Het kleinschalige bungalowpark Am Holsterturm, dat op loopafstand van het centrum van Nieheim ligt, beschikt over 30 luxe vakantiehuizen, temidden van groene speelweiden. Een ideale vakantieplek voor rustzoekers of families met jonge

kinderen. U bewoont een van de luxe vakantiehuizen van het type 2-onder-1-kap. De huizen zijn comfortabel en ruim ingericht. U heeft direct vanaf het park goede wandelmogelijkheden. Vlakbij het vakantiepark op slechts ca. 150 meter ligt een mooi gemeentelijk zwembadcomplex waar u nog betaalbaar kunt zwemmen. Een overdekt- en openlucht zwembad, met beiden een moeder- en kinddeel, sauna's, bistro en een grote ligweide met speeltoestellen. Verder kunnen de sportievelingen hier genieten op de Nordic Walking routes van het Nordic-Fitness-Park Nieheim en tijdens fietstochten in het Corveyer Land. TIP: bezoek het Westfalen culinarium, waar u meer over de bereidingswijze van brood-kaas-ham-bier-schnapps kunt ervaren: een must voor de levensgenieter!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 431,27