Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (204)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Triberg Schonach? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Triberg Schonach. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Triberg Schonach. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Triberg Schonach

Vakantiepark Terrassenpark

Duitsland Zwarte Woud Triberg Schonach

Gelegen ten westen van het beroemde toeristische plaatsje Triberg en buiten het dorpje Schonach. Door de mooie ligging tegen een berghelling biedt dit park u een werkelijk schitterend uitzicht over Schonach en

over het "Schwarzwald". U kunt hier naar hartelust wandelen (direct vanaf het park vindt u zeer goed gemarkeerde wandelpaden). Het park zelf biedt u o.a. een overdekt zwembad, tot ca. 27°C verwarmd, en een mooie kinderspeelplaats in het bos direct naast het park. Heerlijke luxe is de broodjesservice. Direct voor Terrassenpark is een manege met op aanvraag lesmogelijkheden. Tip: voor de wintersportliefhebber is er een langlaufloipe en een rodelberg direct op het park. Op ca. 1 km zijn er twee skiliften! Het park is als 4 sterren-accommodatie officieel geclassificeerd: een perfect adres!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 219,03