Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Grospierres? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Grospierres. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Grospierres. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Grospierres

P&V Resort Le Rouret

Frankrijk Ardeche Lozere Grospierres

Dit recent gebouwde resort biedt liefhebbers van natuurvakanties alle rust en ruimte. Het panorama op de uitlopers van de bergen is in één woord subliem. De huisjes en appartementen zijn gegroepeerd rondom

het waterlandschap met waterstralen, stroomversnelling en whirlpools. Een wildwaterrivier van 100 meter biedt veel waterpret voor de kinderen. Naast alle waterpret in het centrum van dit resort zijn er tevens nog twee zwembaden aanwezig waarvan één in het appartementengedeelte en een groot zwembad in de speelzone met voor de allerkleinste een peuterbad. Er worden tevens vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud dus vervelen kan hier niet. De architectuur is trouw gebleven aan de stijl van de regio door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout, steen en keien. De terrassen zijn afgeschermd met zonneblinderingen of houten schermen om de privacy te waarborgen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 540,86