Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in St Maurice d'Ibie? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in St Maurice d'Ibie. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar St Maurice d'Ibie. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in St Maurice D'Ibie

Domaine De Serre Long

Frankrijk Ardeche Lozere St Maurice d'Ibie

Bent u op zoek naar dat ene bijzondere plekje waar u nog kunt genieten van absolute rust en waar uw mobiele telefoon geen ontvangst heeft? Aan het einde van een lange smalle

weg vindt u dit domein bestaande uit twee agrarische gehuchtjes, Serre-Long en Moulin Valades. Dit domein, waar zich 23 gerestaureerde gîtes bevinden, is zeer rustig gelegen en de eenvoud en het landelijke karakter zijn bewaard gebleven. Op Serre-Long heeft u de beschikking over een heerlijk, gemeenschappelijk zwembad. De inrichting van Gîte de Serre-Long I (internetcode F-07170/1A) is stijlvol en comfortabel; die van Gîte de Serre-Long II (internetcode F-07170/1B) is eenvoudig en netjes ingericht. Bij uw gîte heeft u de beschikking over een terras of een tuintje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 193,89