Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Auvergne (9)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Chatel Montagne? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Chatel Montagne. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Chatel Montagne. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Chatel Montagne

Domaine La Chabanne

Frankrijk Auvergne Chatel Montagne

Domaine La Chabanne, een kleine familiecamping bij een voormalige boerderij midden in de groene heuvels van de Auvergne.Domaine la Chabanne is een voormalige boerderij en ligt ongeveer 5 km van het plaatsje

Châtel-Montagne in het departement Allier in de Auvergne. In het dorp vindt u uiteraard een bakker, een kleine supermarkt, een restaurant en een bar tabac. Domaine la Chabanne ligt in een bosrijke omgeving op 2,5 hectare grond midden in de Montagne Bourbonnaise. Het Domaine bestaat uit de chambres d'hôtes en een kleine familie camping. De camping ligt op het lager gelegen terrein met 20 ruime plaatsen (200-400 m2). Op 10 kilometer van de camping bevindt zich het dorp Le Mayet de Montagne. Hier vindt u alle overige voorzieningen, zoals een grote supermarkt, banken, restaurants, tankstations, apotheken, lokale winkels en een VVV kantoor.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 399,00