Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Aveyron (7)
Plaatsen
Millau (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Millau? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Millau. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Millau. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Millau

Millau Plage, Le

Frankrijk Aveyron Millau

Tussen de weg en de Tarn ligt camping Le Millau Plage, in een bosrijke omgeving aan de rand van Millau, waar een grote rots boven de stad uitsteekt. Een plek die zeer

geliefd is bij parachutespringers en hanggliders, en vanaf de camping zit u op de eerste rang voor dit spectaculaire en kleurrijke schouwspel. De camping oogt erg sfeervol met een gevarieerde beplanting en het zwembad mag er ook zijn. Het aangrenzende terras is erg gezellig, net als de bar, de croissanterie en het restaurant.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 15,00