Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Aveyron (7)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Montpeyroux? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Montpeyroux. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Montpeyroux. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Montpeyroux

Romiguiere, La

Frankrijk Aveyron Montpeyroux

Aan de oostelijke punt van het Lac de la Selve ligt camping La Romiguière. Een knusse camping met een gezellig strandje aan het meer, maar de camping heeft ook een eigen verwarmd

zwembad en een apart kleuterbad. Het winkeltje heeft elke dag vers brood en het restaurant biedt een kaart met lekkere streekgerechten. In de omgeving kunt u geweldig paardrijden (de manege is dichtbij), tennissen of golf spelen. U kunt volleybal spelen of een gezellige waterfietstocht op het meer maken. Heel populair is het jeu de boules toernooi, waar de spanning bij het publiek vaak nog groter is dan bij de deelnemers.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 35,00