Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Romiguiere, La

Aan de oostelijke punt van het Lac de la Selve ligt camping La Romiguière. Een knusse camping met een gezellig strandje aan het meer, maar de camping heeft ook een eigen verwarmd

zwembad en een apart kleuterbad. Het winkeltje heeft elke dag vers brood en het restaurant biedt een kaart met lekkere streekgerechten. In de omgeving kunt u geweldig paardrijden (de manege is dichtbij), tennissen of golf spelen. U kunt volleybal spelen of een gezellige waterfietstocht op het meer maken. Heel populair is het jeu de boules toernooi, waar de spanning bij het publiek vaak nog groter is dan bij de deelnemers.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 35,00vrije keuze
Aan de oostelijke punt van het Lac de la Selve ligt camping La Romiguière. Een knusse camping met een gezellig strandje aan het meer, maar de camping heeft ook een eigen verwarmd zwembad en een apart kleuterbad. Het winkeltje heeft elke dag vers brood en het restaurant biedt een kaart met lekkere streekgerechten. In de omgeving kunt u geweldig paardrijden (de manege is dichtbij), tennissen of golf spelen. U kunt volleybal spelen of een gezellige waterfietstocht op het meer maken. Heel populair is het jeu de boules toernooi, waar de spanning bij het publiek vaak nog groter is dan bij de deelnemers.
 Lees meer bij Vacansoleil