Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Bourgogne (9)
Plaatsen
Anthien (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Anthien? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Anthien. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Anthien. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Anthien

Maison L'Huis Perreau

Frankrijk Bourgogne Anthien

Een uitstekende vakantiestek voor rust, ruimte en cultuur. Uw gîte ligt op een groot terrein en is een gedeelte van een eeuwenoude boerderij die net als de rest van het dorpje onder

monumentenzorg valt. De Nederlandse eigenaars verwelkomen U van harte en in overleg kunt U ook gezellig een hapje mee-eten en alles te weten komen over de streek. De eigenaar heeft zelf een kleine wijngaard en kent de wijnboeren in de omgeving. Hij neemt U graag mee om U kennis te laten maken met de wijnen van Tannay en Vézelay. De gîte ligt midden in de natuur, tussen velden en bossen. In de directe omgeving zijn talloze wandelmogelijkheden, terwijl iets verder weg (20 minuten met de auto) de Morvan ligt. Daar vindt U meertjes met strandjes om te zonnen, te zwemmen of te vissen, zoals het 'Lac de Setton' en het 'Lac de Pannecière'. In de Morvan zijn ook volop wandelmogelijkheden door de heuvels en langs schilderachtige dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 363,60