Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Bretagne (101)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Bénodet? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Bénodet. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Bénodet. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Bénodet

Port De Plaisance, Le

Frankrijk Bretagne Bénodet

Le Port de Plaisance is zowel de naam van de jachthaven als van de camping, die er een paar honderd meter vandaan ligt. De camping is met veel groen opgezet, ademt een

vriendelijke sfeer en is keurig onderhouden. Mooi is het zwembadcomplex, waar met een bruggetje en een eiland leuke speelmogelijkheden zijn. Er is ook een verwarmd peuterbad. Verder zijn er sportmogelijkheden te over - u kunt voetballen, basketbal of volleybal spelen of moe worden in de fitnessruimte.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen