Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Bretagne (101)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Dol de Bretagne? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Dol de Bretagne. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Dol de Bretagne. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Dol De Bretagne

Domaine Des Ormes

Frankrijk Bretagne Dol de Bretagne

Temidden van meren, bossen en weilanden ligt op een circa 200 ha groot landgoed de schitterende viersterren camping Domaine des Ormes. Deze vakantiebestemming heeft werkelijk alles in zich om uw vakantie tot

een onvergetelijk succes te maken. Centraal gelegen op het prachtig begroeide domein bevindt zich een schitterend kasteel. Als u het domein op komt rijden ziet u aan uw rechterhand een 18-holes golfbaan. Aan de overkant bevindt zich een sfeervolle bar waar u vanaf het terras uitzicht heeft op een meertje waar u kunt vissen en spelevaren. U waant zich in een klein paradijs op aarde bij het zien van het aquapark compleet met glijbanen. Kinderen zullen zich op deze camping absoluut niet vervelen maar ook liefhebbers van sport en spel komen hier volop aan hun trekken. Door het uitgebreide aanbod aan faciliteiten voor jong en oud zal het nog wel eens moeilijk zijn om een keuze te maken en we kunnen ons dan ook voorstellen dat u besluit hier nog een keer terug te komen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 57,00