Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Bretagne (101)
Plaatsen
Lanveoc (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Lanveoc? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Lanveoc. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Lanveoc. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Lanveoc

Vakantiehuis Do Mi Si La Do Re

Frankrijk Bretagne Lanveoc

In het hart van het schiereiland Presqu'île de Crozon, op 2 km van het plaatsje Lanveoc, vindt u dit vakantiehuis met een mooi uitzicht op de zee. DoMiSiLaDoRe is een knus vakantiehuis

met vele gemakken voor een heerlijke vakantie. De tuin ligt op het zuiden met een terras waar u heerlijk kunt barbecuen met het hele gezin. Achter in de tuin vindt u een klein paadje wat naar de haven leidt. Uw vakantiehuis bevindt zich op ca. 60 km ten noordwesten van Quimper en 55 km ten zuiden van Brest. Bij Crozon en bij Morgat vindt u een aantal mooie zandstranden. In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan Brest (zeeaquarium Oceanopolis) en mooie kustplaatsen, zoals Douarnenez en Crozon/Morgat.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen