Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Bretagne (101)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Pénestin sur Mer? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Pénestin sur Mer. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Pénestin sur Mer. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Pénestin Sur Mer

Camping Yelloh! Village Le Domaine D'Inly

Frankrijk Bretagne Pénestin sur Mer

Deze mooie familiecamping (of moet je zeggen '4-sterren vakantiedomein'?) ligt net buiten het bekende Pénestin en maar 2 km van de Bretonse kust....


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Momenteel geen aanbiedingen

Domaine D'Inly, Le

Frankrijk Bretagne Pénestin sur Mer

Een gezellige, grote camping, waar veel te doen is. De kampeeraccommodaties staan allemaal in cirkelvormige pleintjes, die door verharde lanen zijn te bereiken. Bij de ingang van de camping is een manege.

De camping beschikt hier over eigen paarden, dus voor de liefhebbers zijn er volop mogelijkheden om hier paard te rijden. In het nabijgelegen meertje kan met waterfietsen of kano's gevaren worden. Er wordt veel georganiseerd voor jong en oud, en wie nog niet moe is van alle activiteiten overdag kan 's avonds nog een dansje wagen bij het sfeervolle terras op de klanken van live muziek.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen