Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Bretagne (101)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Plougasnou? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Plougasnou. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Plougasnou. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Plougasnou

Maison Port Blanc

Frankrijk Bretagne Plougasnou

Vakantiehuis Port Blanc bevindt zich op 200 meter van een klein zandstrandje in het kleine dorp Plougasnou. "Port Blanc". De naam van uw vakantiewoning zegt het; "Witte haven" omdat het omringd wordt

door zandstranden en omdat het interieur van de woning heel licht is. U zult zeker verrast zijn door de moderne faciliteiten. Heerlijk om 's morgens te beginnen met een duik en later misschien een surfplank of zeilbootje huren om wat te dobberen op het water. De schitterende natuur, de hoge kliffen en de typische Bretonse huizen bepalen de setting van dit gebied wat ideaal is om te voet of met de fiets te ontdekken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen