Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Bretagne (101)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Plouigneau? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Plouigneau. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Plouigneau. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Plouigneau

Maison Ty Kerleo

Frankrijk Bretagne Plouigneau

"Ty Kerleo" is een zeer ruim vakantiehuis in het noorden van Bretagne. Bij uw huis heeft u een grote, omheinde tuin, waar de eigenaar soms zijn schaapjes het gras laat kortwieken. Verder

heeft u achter uw vakantiestek een groot bos tot uw beschikking waar u heerlijk kunt wandelen. Op korte afstand (15 km) kunt u bovendien heerlijk uitwaaien aan de ruige rotskust. Eén van de kamers van "Ty Kerleo" kan door uw kinderen gebruikt worden als speelkamer en in de kelder kunnen ze bovendien tafeltennissen. U ziet het: genoeg ruimte voor het hele gezin om er een prima vakantie van te maken!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 297,85