Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Bretagne (101)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Roz sur Couesnon? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Roz sur Couesnon. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Roz sur Couesnon. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Roz Sur Couesnon

Maison Glycines 35

Frankrijk Bretagne Roz sur Couesnon

Vakantiewoning op slechts 10 km van Mont Saint Michel en 20 km van Cancale! Twee-onder-een-kap woning, aan de rand van de polders in het dorp Roz sur Couesnon. De eigenaar woont in

de woning ernaast, u heeft echter volledige privacy. Het terrein met terras en barbecue beslaat 200 m2 en is volledig omheind. De inrichting is goed en sfeervol. Op de grens tussen Bretagne en Normandie zijn er ontelbare excursiemogelijkheden: natuurlijk de Mont Saint Michel, de oude piratenvestingstad Saint-Malo op 35 km, Cancale met z'n oesterbanken, de plantentuin van Avranches op 20 km, het kasteel van Fougeres en nog zo veel meer! Maison Glycines, laat u verrassen door de omgeving van deze mooie vakantiewoning!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen