Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Bretagne (101)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Saint Malo? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Saint Malo. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Saint Malo. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Saint Malo

Camping La Ville Huchet

Frankrijk Bretagne Saint Malo

Vlakbij het centrum van Saint Malo ligt deze prachtige kasteelcamping. Binnen de oude ringmuren van dit 19de eeuwse kasteel bevindt zich de camping op een 6 ha groot domein. Centraal op deze

familiaire camping treft u een schitterend aquapark aan met verschillende glijbanen en watervallen. Op slechts 2.5 km afstand van het domein stroomt de rivier 'de la Rance' waar het aan de oever goed toeven is. Naast het aquapark beschikt de camping over vele faciliteiten. Kortom, deze camping is een warme aanrader voor het hele gezin!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 346,50