Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Bretagne (101)
Plaatsen
Sarzeau (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Sarzeau? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Sarzeau. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Sarzeau. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Sarzeau

Manoir De Ker An Poul

Frankrijk Bretagne Sarzeau

Midden in het dorp Penvins, en op loopafstand van het strand. Zowel binnen als buiten de oude kasteelpoort van deze fraaie camping is van alles te beleven. Het oude 'manoir' met zijn

kleine torentje zorgt voor een romantische sfeer, terwijl de faciliteiten helemaal van deze tijd zijn. Bijvoorbeeld het verwarmde zwembad met stroomgedeelte en jacuzzi, en een apart bad voor de kleintjes. Tot de animatie behoort gymnastiek, aquagym en zelfs duikles voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Op het multi-sportterrein is er mogelijkheid tot voetbal, basketbal, volleybal en badminton. Natuurlijk kunt u ook tennissen of uw kunsten vertonen in het 'boulodrôme', en daarna op het terras van een heerlijk wijntje genieten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen