Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Bretagne (101)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in St Marc sur Mer? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in St Marc sur Mer. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar St Marc sur Mer. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in St Marc Sur Mer

Eve, De L'

Frankrijk Bretagne St Marc sur Mer

Ongeveer één kilometer buiten St-Marc-sur-Mer richting St-Nazaire ligt camping De l'Eve. Een gezellige camping die vanaf enkele plaatsen uitzicht heeft op zee. De lange brede zandstranden van Zuid-Bretagne liggen vlakbij, want vanaf

de camping kunt u door een tunneltje onder de provinciale weg zo het strand oplopen. De camping heeft ruime, boomrijke plaatsen, die door heggetjes van elkaar zijn gescheiden. In het hoogseizoen zijn er talrijke activiteiten, en voor de kleintjes is er de miniclub. Voorts kunt u lekkere snacks afhalen bij het restaurant, na een dagje aan het strand of in het mooie zwembad van de camping.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 30,00