Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Plaatsen
Fréjus (4)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Fréjus? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Fréjus. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Fréjus. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Fréjus

Pierre Verte, La

Frankrijk CÃŽte d'Azur Fréjus

Een gezellige gezinscamping op een glooiend terrein, iets ten noorden van Fréjus op ongeveer acht kilometer van de stranden van de Middellandse Zee. Hier zit u een beetje uit de drukte van

Fréjus in een heerlijk geurend Provencaals bos. Camping La Pierre Verte beschikt over alle faciliteiten zoals een minimarkt, wasserij en bar/restaurant met een gezellig terras. Natuurlijk is er een heerlijk zwembad met apart kinderbad en glijbaan. In het seizoen worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals dans- en thema avonden, karaoke en sportwedstrijden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Holiday Green

Frankrijk CÃŽte d'Azur Fréjus

Is dit een camping, of is dit een luxe park? Je zou het bijna gaan afvragen als je het enorme, luxe Californische zwembad ziet, met geweldig uitzicht over de Provençaalse heuvels. Dit

is het centrale gedeelte van de camping. Van april tot september kunt u vanaf hier mountainbiken, tennissen, boogschieten, paardrijden, jeu de boules spelen en van georganiseerde avonden genieten. In het hoogseizoen is er bovendien nog meer vertier voor jong en oud, zoals een kinderclub en activiteiten voor de jeugd en volwassenen. De terrasvormig opgebouwde camping heeft op een hoger gedeelte een prima restaurant en bar. Een camping voor de veeleisende kampeerder. Completer kan bijna niet.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Fréjus, Les

Frankrijk CÃŽte d'Azur Fréjus

Een paradijs voor kinderen in alle leeftijden. Camping met grote zwembaden, glijbanen, sportvelden en animatie. Middellandse Zee-strand, dierentuin en (water)pretparken dichtbij.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Domaine Du Colombier

Frankrijk CÃŽte d'Azur Fréjus

Op een mooi, geaccidenteerd terrein ligt, op enige afstand van de kust, deze fraaie camping. De voorzieningen voldoen geheel aan de comfortabele eisen die u van een luxe viersterrencamping mag verwachten. Zoals

het mooie (verwarmde) zwembad van 600 m2 met waterglijbanen en een apart kinderbad. Voor sport en spel is ruime aandacht, zowel buiten op het speelveld en het tennisveld, als binnen in de speelzaal waar ook een biljarttafel is. Onder de rieten parasols naast het zwembad is een oergezellig terras aangelegd, en in de bar en het restaurant kunt u genieten van heerlijk eten en drinken. De camping ligt ongeveer vier kilometer van de Middellandse Zeekust verwijderd.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen