Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Plaatsen
Brouennes (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Brouennes? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Brouennes. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Brouennes. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Brouennes

Maison La Vignette

Frankrijk Champagne Ardennen Brouennes

Op de grens van de Belgische Ardennen en de Franse Lorraine staat deze sfeervolle vakantiewoning. 'Domaine la Vignette ' is door de sympathieke eigenaar helemaal vanaf de onderste steen weer opgebouwd in

karakteristieke stijl. Vanuit uw eenvoudig doch sfeervol ingerichte vakantiewoning heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. In de nabijheid kunt u uiteraard lekker wandelen of fietsen, maar vergeet u niet om ook de leuke stadjes te bezoeken? Denk bijvoorbeeld eens aan Verdun, een stad met karakter en geschiedenis, in het naburige dorpje Stenay is er het biermuseum en in Montmédy vindt u de prachtige citadel. De regio wordt ook aangeduid als ' La Meuse', waar de Maas zijn oorsprong vindt. Onder de ontelbare herinneringen aan de 1e wereldoorlog kunt u niet uit, wat deze streek ontzettend indrukwekkend maakt. Een autotocht door de bossen is ook een echte aanrader. Kortom, laat u verrassen door de nog onontdekte schoonheid van ' La Meuse'.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 363,60