Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Champagne (4)
Plaatsen
Exclaron (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Exclaron? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Exclaron. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Exclaron. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Exclaron

Les Sources Du Lac

Frankrijk Champagne Exclaron

Een mooie, moderne camping op een vlak terrein aan het meer van Der-Chantecoq, met een directe toegang tot het zandstrand. Ook direct te bereiken: een prima visplekje voor als u even in

alle rust wilt genieten van de natuur. De camping is wat kleiner dan camping Presqu'île de Champaubert op het schiereilandje aan de overkant. Er is een leuke bar en een goed restaurant, een zwembad en een zaal voor allerlei animatie voor als de zon even verstek laat gaan. Heel apart is dat u naast gewone fietsen ook een elektrische fiets kunt huren voor een zoevend (en heerlijk relaxed) ritje langs het meer.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 39,00