Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Plaatsen
Martigues (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Martigues? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Martigues. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Martigues. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Martigues

Camping Le Mas

Frankrijk Cote d'Azur Martigues

Familiecamping Le Mas ligt op een ideale plek naast de Middellandse Zee. Vanaf het terrein heeft u een prachtig uitzicht over de azuurblauwe zee. Bij de camping ligt een baai met een

mooi zandstrand dat makkelijk te bereiken is via een trap. Het park bestaat deels uit terrassen en bezit een mooi zwembad en kinderbad. De witgekleurde rotsen maken het geheel een paradijsje in de Provence/Côte d'Azur. In de omgeving is genoeg te doen. Talloze baaitjes worden afgewisseld door mooie zandstranden. Marseille is zeker een dagtocht waard. Ga langs de oude haven en flaneer door de binnenstad. Martigues wordt ook wel het Venetië van de Provence genoemd door de vele kanaaltjes. De smalle straatjes geven een extra cachet aan het plaatsje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen