Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Saint Laurent du Var? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Saint Laurent du Var. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Saint Laurent du Var. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Saint Laurent Du Var

Villa Carpediem 06

Frankrijk Cote d'Azur Saint Laurent du Var

Gelijkvloers villa gelegen in de badplaats Saint Laurent du Var op 700 meter van het strand en vlak bij de stad. Villa Carpediem ligt te midden van een privé domein, beschikt over

een eigen bloemrijke tuin en is werkelijk perfect gelegen op 700 meter van het strand! Carpediem is een ruime, lichte en comfortabele villa. Het terras (20 m²) biedt een uitzicht op de tuin en is overdekt met wijnranken. U zult hier genieten van alle bezienswaardigheden die de regio te bieden heeft. Monaco bevindt zich op 25 km, Cannes op 35 km, Antibes op 25 km en Grasse op 40 km. Villa carpediem; een betere vakantieplek is er niet!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen