Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Holiday Green

Is dit een camping, of is dit een luxe park? Je zou het bijna gaan afvragen als je het enorme, luxe Californische zwembad ziet, met geweldig uitzicht over de Provenaalse heuvels. Dit

is het centrale gedeelte van de camping. Van april tot september kunt u vanaf hier mountainbiken, tennissen, boogschieten, paardrijden, jeu de boules spelen en van georganiseerde avonden genieten. In het hoogseizoen is er bovendien nog meer vertier voor jong en oud, zoals een kinderclub en activiteiten voor de jeugd en volwassenen. De terrasvormig opgebouwde camping heeft op een hoger gedeelte een prima restaurant en bar. Een camping voor de veeleisende kampeerder. Completer kan bijna niet.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 60,00vrije keuze
Is dit een camping, of is dit een luxe park? Je zou het bijna gaan afvragen als je het enorme, luxe Californische zwembad ziet, met geweldig uitzicht over de Provenaalse heuvels. Dit is het centrale gedeelte van de camping. Van april tot september kunt u vanaf hier mountainbiken, tennissen, boogschieten, paardrijden, jeu de boules spelen en van georganiseerde avonden genieten. In het hoogseizoen is er bovendien nog meer vertier voor jong en oud, zoals een kinderclub en activiteiten voor de jeugd en volwassenen. De terrasvormig opgebouwde camping heeft op een hoger gedeelte een prima restaurant en bar. Een camping voor de veeleisende kampeerder. Completer kan bijna niet.
 Lees meer bij Vacansoleil