Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Pierre Verte, La

Een gezellige gezinscamping op een glooiend terrein, iets ten noorden van Frjus op ongeveer acht kilometer van de stranden van de Middellandse Zee. Hier zit u een beetje uit de drukte van

Frjus in een heerlijk geurend Provencaals bos. Camping La Pierre Verte beschikt over alle faciliteiten zoals een minimarkt, wasserij en bar/restaurant met een gezellig terras. Natuurlijk is er een heerlijk zwembad met apart kinderbad en glijbaan. In het seizoen worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals dans- en thema avonden, karaoke en sportwedstrijden.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacansoleilZie site aanbieder€ 68,00vrije keuze
Een gezellige gezinscamping op een glooiend terrein, iets ten noorden van Frjus op ongeveer acht kilometer van de stranden van de Middellandse Zee. Hier zit u een beetje uit de drukte van Frjus in een heerlijk geurend Provencaals bos. Camping La Pierre Verte beschikt over alle faciliteiten zoals een minimarkt, wasserij en bar/restaurant met een gezellig terras. Natuurlijk is er een heerlijk zwembad met apart kinderbad en glijbaan. In het seizoen worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals dans- en thema avonden, karaoke en sportwedstrijden.
 Lees meer bij Vacansoleil