Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Dordogne (30)
Plaatsen
Argentat (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Argentat? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Argentat. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Argentat. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Argentat

Echo Du Malpas, L'

Frankrijk Dordogne Argentat

Een kleinschalige, groene camping, gelegen aan de Dordogne. De naam slaat op het feit dat dit snelstromende gedeelte vroeger een moeilijke passage ('mal pas') voor de vrachtpramen was. Er is een mooi

zwembad met waterglijbaan, en voor snacks kunt u hier ook terecht. Argentat, waar leuke eethuisjes zijn, ligt op twintig minuten loopafstand. Op de camping zijn kano's te huur. Vanaf L'Echo du Malpas worden leuke uitstapjes georganiseerd, zoals wandeltochten en een heuse goudzoekers excursie. Ook boogschieten en mountainbiken is mogelijk. Een gemoedelijke camping vol actief vakantieplezier.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 28,00