Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Dordogne (30)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Plazac en Prigord Noir? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Plazac en Prigord Noir. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Plazac en Prigord Noir. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Plazac En Prigord Noir

Le Lac

Frankrijk Dordogne Plazac en Prigord Noir

Een kleine camping met alles wat rustzoekers in hun vakantie nodig hebben. Lekker in het groen, in een omgeving die uitnodigt tot lange wandeltochten. De naam van de camping komt terug in

het recreatiemeer van 3,5 ha dat aan het terrein grenst. Daar kunnen de kinderen zwemmen, spelen en vissen. Langs het meer heeft de camping een sport- en speelveld, twee tennisbanen en natuurlijk een boulodrme, zoals het een echte Franse camping betaamt. Er is ook een sfeervol zandstrandje, waar u met een boek en een drankje helemaal niet slecht zit. Op het campingterrein is ook nog een zwembad met een gedeelte voor kleuters. De camping wordt enthousiast gerund door een complete familie die voor een persoonlijke sfeer zorgt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 40,00