Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Drme (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Chteauneuf sur Isre? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Chteauneuf sur Isre. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Chteauneuf sur Isre. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Chteauneuf Sur Isre

Soleil Fruit, Le

Frankrijk Drme Chteauneuf sur Isre

Tot voor kort was deze camping nog een boomgaard, waar het heerlijkste fruit groeide. Pas in de loop van 2005 mocht met de bouw van de camping worden begonnen, waarvan de naam

natuurlijk slaat op de voormalige bestemming van het gebied. Alles op deze camping is dus modern: het hoofdgebouw, de sanitaire voorzieningen en het zwembad. De structuur van de voormalige vruchtenboomgaard is echter zo veel mogelijk behouden, en dat bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer op deze camping.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 14,00