Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Flaine Foret? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Flaine Foret. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Flaine Foret. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Flaine Foret

Hameau De Flaine

Frankrijk Franse Alpen Flaine Foret

Luxe en comfort op een prachtige plek? Dat vindt u op Le Hameau de Flaine gelegen op 1800 meter in de Franse Alpen! Le Hameau de Flaine bestaat uit ca. 70 uiterst

comfortabele chalets gebouwd in Scandinavische stijl gelegen in een groene omgeving. De goed ingerichte chalets liggen op ca. 1800 meter hoogte en geven u een prachtig uitzicht over de bergen van de Haute Savoie. De chalets liggen in een kleine wijk met als centraal middelpunt de receptie met een minimarkt en restaurant. U kunt gebruik maken van het verwarmde zwembad. Het is ook een uitstekende omgeving om te fietsen. Andere activiteiten zoals raften en kanoën zijn ook mogelijk. De kinderen zullen zich goed amuseren in de miniclub (6 tot 12 jaar). Voor de golf liefhebbers is er een 18 holes golfbaan op nog geen 300 meter. In het centrum van Flaine bevindt zich onder andere ook een overdekt zwembad en een tennisbaan. Geniet van de natuur en de vele activiteiten in de bergen en adem de gezonde lucht!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 511,87