Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Gard (3)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Allgre les Fumades? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Allgre les Fumades. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Allgre les Fumades. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Allgre Les Fumades

Chteau De Boisson

Frankrijk Gard Allgre les Fumades

Altijd al kasteelheer willen spelen? Of wellicht jonkvrouw? Hier op Chteau de Boisson kan het. Deze luxe camping is aangelegd rond het fraai gerestaureerde 17e eeuwse kasteel van Boisson met zijn voorname

trap bij de ingang. Romantiek en moderne luxe gaan hier prima samen, want het ruime zwembad met waterglijbaan is gelukkig van recenter datum, en dat geldt ook voor het knusse kinderbad en het overdekte, verwarmde bad. Vanaf sommige accommodaties heeft u een geweldig uitzicht. Voor de kleintjes zijn er diverse speeltuintjes terwijl u zich uitleeft op n van de tennisbanen. Er is ook een multisportterrein voor allerlei activiteiten als volleybal of basketbal. Bij de bar is een terras met zicht op de zwembaden, en als u 's avonds uit eten gaat hoeft u de camping ook niet af. U dineert in stijl (en lekker!) bij het kasteel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 37,00