Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Isère (2)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Isère? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Isère. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Isère. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Atlas toppers in Isère

Temps Libre

Frankrijk Isère Bougé Chambalud

Le Temps Libre - vrije tijd. Kan het toepasselijker op deze camping? Om al die vrije tijd te vullen kunt u kiezen uit maar liefst drie zwembaden met drie glijbanen, waaronder een

extra lange. Kinderen kunnen hier urenlang spelen. Een vernuftig schuifdak zorgt ervoor dat alles bij slecht weer overdekt wordt. Meestal schijnt hier echter volop de zon, dus is de schaduw van de vele bomen welkom. Aan de bar kunt u een ijsje kopen en de pizzabakker bakt een heerlijke pizza voor u - de fleurige aankleding van het terras zorgt voor de juiste sfeer. Naast ravotten in de speeltuin is er ook mogelijkheid voor tafeltennissen, minigolfen, voetballen, volleyballen, kanovaren, minikarten of een ritje met de huifkar. Tennissen kunt u op twee banen. Ja, die vrije tijd is hier heel gauw gevuld.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

3 Lacs Du Soleil, Les

Frankrijk Isère Trept

Deze camping dankt haar naam aan de drie meren die zich op het campingterrein bevinden. Het grootste meer, volledig met natuurwater gevuld, wordt gebruikt om in te zwemmen. Voor nog wat extra

plezier is er een waterglijbaan aangelegd. In de andere twee meren kan (met toestemming van de campingeigenaar) gevist worden. Vooral het vliegvissen is hier erg populair. Het water in de meren borrelt op van onder de grond en is daarom bijzonder helder en schoon. Er kan ook in het zwembad van de camping gezwommen worden. De camping is vlak en open van opzet. De kampeervelden worden van elkaar gescheiden door heggen, en hier en daar zorgen middelhoge bomen voor groen en wat schaduw. Er is een campingwinkel en een gezellig restaurant. In de buurt van dit gebouw liggen bovendien de minigolfbaan, het animatieveld en twee tennisbanen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 14,00