Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Plaatsen
Crespian (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Crespian? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Crespian. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Crespian. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Crespian

Camping Mas De Reilhe

Frankrijk Languedoc Roussillon Crespian

Kleine familiecamping Mas de Reilhe ligt aan de rand van de Cevennen, niet ver van Nîmes en Alès. Een rustig gebied met veel mogelijkheden voor jong en oud. Naast het leuke, verwarmde

zwembad en kinderbad zijn in de omgeving riviertjes te vinden waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven met dijken bouwen. De plaatsen liggen deels tegen een heuvel aan en deels in het dal. In het hoogseizoen worden leuke en gezellige activiteiten georganiseerd. Het restaurant en de bar liggen centraal bij het zwembad. In de omgeving van Mas de Reilhe zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes. Wie van Romeinse bouwwerken houdt, kan een bezoek aan Nîmes, Arles of de Pont du Gard in Remoulins brengen. Leuk is de markt in Sommières op zaterdagochtend of tijdens het hoogseizoen de rommelmarkt in dezelfde plaats op woensdag. In Junas vindt u grillige vormen van de eeuwenoude kalksteengroeven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 235,91