Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Camping Les Vignes

Prachtige camping in een adembenemende omgeving. Op Camping Les Vignes is werkelijk aan alles gedacht! Het is een paradijs voor ouders en kinderen en dit alles onder de Franse zon en op

nog geen 5 km van de witte zandstranden van de Atlantische kust. In het hoogseizoen biedt een dynamisch animatieteam veel plezier voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar met de mini-en kinderclub. Er worden voor jong en oud tal van activiteiten georganiseerd zoals diverse toernooien, minigolf, optredens, concerten of dansavonden. Ter plaatse vindt u alle benodigdheden voor een zorgeloze vakantie zoals een bar, restaurant, pizzeria, ijsboer, supermarkt of afhaalmogelijkheden. Tevens biedt de camping fietsverhuur aan zodat u vanuit de camping het prachtige bosgebied van Les Landes kunt ontdekken.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectZie site aanbieder€ 202,008 dagen
Prachtige camping in een adembenemende omgeving. Op Camping Les Vignes is werkelijk aan alles gedacht! Het is een paradijs voor ouders en kinderen en dit alles onder de Franse zon en op nog geen 5 km van de witte zandstranden van de Atlantische kust. In het hoogseizoen biedt een dynamisch animatieteam veel plezier voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar met de mini-en kinderclub. Er worden voor jong en oud tal van activiteiten georganiseerd zoals diverse toernooien, minigolf, optredens, concerten of dansavonden. Ter plaatse vindt u alle benodigdheden voor een zorgeloze vakantie zoals een bar, restaurant, pizzeria, ijsboer, supermarkt of afhaalmogelijkheden. Tevens biedt de camping fietsverhuur aan zodat u vanuit de camping het prachtige bosgebied van Les Landes kunt ontdekken.
 Lees meer bij Vacanceselect