Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Loiredal (13)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Brissac Quinc? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Brissac Quinc. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Brissac Quinc. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Brissac Quinc

Domaine De L'Etang

Frankrijk Loiredal Brissac Quinc

Domaine de l'Etang is een kleinschalige camping dichtbij de stad Angers. Natuurlijk is er een modern zwembad (ook overdekt) en een klein meertje waarin gevist kan worden. Het statige hoofdgebouw doet dienst

als receptie. Hier kan ook wijn gekocht worden die elders op het domein wordt geproduceerd. En van de wijnen heeft zelfs het kwaliteitskeurmerk van de streek. Vlakbij de camping ligt een Parc de Loisirs van dezelfde stichting waar uw kinderen de hele dag kunnen genieten van de waterfietsen, de speeltuin en het luchtkussen. Een aparte camping in veel opzichten. Hier staat de werkgelegenheid van mensen met een verstandelijke of lichamelijke handicap voorop. Deze mensen houden onder begeleiding de camping piekfijn schoon en beheren het groen als geen ander. Er zijn maar weinig campings die met zoveel liefde beheerd en onderhouden worden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 12,00