Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Loiredal (13)
Plaatsen
Suèvres (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Suèvres? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Suèvres. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Suèvres. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Suèvres

Château De La Grenouillère

Frankrijk Loiredal Suèvres

De sfeer van de Loirekastelen vinden we ook terug op het terrein van camping Château de la Grenouillère. De statige oprijlaan naar dit kasteel is ook de toegang naar de gelijknamige camping.

Eén van de grootste attracties van deze viersterren camping is het binnenbad, dat een doorzichtige overkapping heeft. Binnen en toch buiten, dus geschikt voor alle weersomstandigheden. Het open zwembad grenst aan een gezellige bar, die in één van de historische gebouwen op het terrein gevestigd is. Hier is ook een sauna. Het restaurant is in een chalet-achtig gebouw op een ander deel van de camping. Het terrein is prima onderhouden, en heeft zowel zonnige als meer schaduwrijke plaatsen..

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Suncamps aanbiedingen Momenteel geen aanbiedingen