Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Loiredal (13)
Plaatsen
Suvres (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Suvres? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Suvres. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Suvres. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Suvres

Chteau De La Grenouillre

Frankrijk Loiredal Suvres

De sfeer van de Loirekastelen vinden we ook terug op het terrein van camping Chteau de la Grenouillre. De statige oprijlaan naar dit kasteel is ook de toegang naar de gelijknamige camping.

En van de grootste attracties van deze viersterren camping is het binnenbad, dat een doorzichtige overkapping heeft. Binnen en toch buiten, dus geschikt voor alle weersomstandigheden. Het open zwembad grenst aan een gezellige bar, die in n van de historische gebouwen op het terrein gevestigd is. Hier is ook een sauna. Het restaurant is in een chalet-achtig gebouw op een ander deel van de camping. Het terrein is prima onderhouden, en heeft zowel zonnige als meer schaduwrijke plaatsen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 34,00