Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Lyon (1)
Plaatsen

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Lyon? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Lyon. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Lyon. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Atlas toppers in Lyon

Portes Du Beaujolais, Les

Frankrijk Lyon Anse

Op de plek waar de Azergues in de Saône stroomt ligt een leuke, compacte camping. Met alle ruimte voor u en uw kinderen, en de faciliteiten zijn ook ruim opgezet. Dat geldt

bijvoorbeeld voor het sportveld en het zwembad met apart kleuterbad. In de nabijheid kunt u een kano huren of paardrijden. Dichtbij is ook een 18 holes golfbaan. De Beaujolais wijnroute loopt vlak langs de camping. U kunt in tien minuten naar het centrum van Anse lopen, maar veel leuker is het om het miniatuur treintje te nemen, dat vrolijk brommend van de camping naar het dorp pendelt. Heel leuk, en zeker niet alleen voor de kleine passagiers.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 29,00